Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Суспільство 01 чер 2019 09:00

МЕЦЕНАТИ - ДІТЯМ: ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПОДАРУВАЛИ НОВИЙ НОУТБУК

МЕЦЕНАТИ - ДІТЯМ: ДНЗ "ЛІСОВА КАЗКА" ПОДАРУВАЛИ НОВИЙ НОУТБУКПершочерговим завданням ДНЗ (ясла-садок) «Лісова казка» Мошнівської сільської ради є забезпечення належних умов для того, щоб кожна дитина росла здоровою і щасливою, мала можливість розвити свої інтереси та здібності, отримати належну освіту та виховання.

Кожного дня, зігріваючи любов’ю і теплом кожне дитяче серденько, згуртований колектив працівників ДНЗ разом із завідувачем В.В.Коршак докладає всіх зусиль, щоб створити домашній затишок в кожному куточку закладу, щоб новий день для наших вихованців був наповнений цікавими відкриттями та подіями.

Нещодавно весело відлунав музично-спортивний фестиваль «Гармонія руху», а малята в очікуванні нового свята, адже перший день літа приносить дітям найулюбленіше свято - Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято в неповторній Країні Дитинства.

Відзначати Міжнародний день захисту дітей - добра традиція для нашого дошкільного закладу. Цей день для дорослих є нагадуванням про захист прав наших дітей на життя, на освіту, відпочинок, дозвілля, а головне – на щасливе і безтурботне дитинство! Адже немає більшого щастя, аніж радісний сміх здорових та щасливих дітей. Тому ще і ще раз замислюємося над тим, що потрібно для щасливого дитинства наших малят. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення всіх мрій та сподівань і заради їх щастя ми готові долати всі труднощі та перешкоди.

Багато чого виготовлено руками працівників, безліч добрих справ започатковано у нашому дошкільному закладі, але ніяк не обійтися нам без допомоги батьківської громадськості, меценатів.

Тож, напередодні свята Дня захисту дітей до дошкільного навчального закладу завітали поважні гості: сільський голова с. Мошни Б.В.Шкарбута, директор ПРАТ ЧОП «Агротехсервіс» І.А.Кропивник, голова обласної організації Аграрної партії України Віктор Полозов, завітали не з порожніми руками, а з подарунком, який вкрай необхідний для методичного кабінету – новенький ноутбук.

Сільський голова та завідувач закладу провели екскурсію приміщеннями та територією закладу, розповіли про досягнення та проблеми. Відгукнувшись на прохання, депутат обласної ради Віктор Полозов, до подарованого ноутбука, пообіцяв подарувати закладу сучасну мультимедійну дошку, яка допоможе в проведенні сучасних інтерактивних занять та заходів.

Кажуть, що цей світ збереже краса. Але справжня краса людини – у її добрих справах, у сердечному ставленні до тих, хто найбільш потребує уваги, турботи та постійного піклування - діти. Від нашої уваги, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо їх любов'ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще! Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо!

Тож, висловлюємо слова щирої вдячності сільському голові с. Мошни Б.В.Шкарбуті, голові обласної організації Аграрної партії України В.Полозову за чергову добру справу. Дякуємо за розуміння, підтримку та оперативність. Бажаємо успішного розвитку та досягнення нових вершин у Ваших добрих справах.

Адміністрація та колектив ДНЗ «Лісова казка»
Наверх