Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Черкаський район. Новини 03 бер 2017 15:41

ВІД ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ ТРЕБА ПРИЗВАТИ 43 СТРОКОВИКІВ.

ВІД ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ ТРЕБА ПРИЗВАТИ 43 СТРОКОВИКІВ.Такий «план до двору» озвучив під час зустрічі із сільськими головами заступник військового комісара підполковник Олександр Шиш, повідомляють "Сільські обрії".

Відповідно до підписаного Петром Порошенком указу № 44/2017 весняний призов на строкову військову службу юнаків, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, буде здійснюватися у квітні-травні.

Районна медична комісія розпочне свою роботу з 20 березня.

- Я готовий особисто зустрітися із майбутніми призовниками та їхніми батьками у кожному селі, аби довести кожному законодавчу базу, якою повинні керуватися призовники. Натомість від керівників органів місцевого самоврядування очікую взаємної співпраці, оскільки відповідальність за зрив призову цьогоріч стане жорсткою, - звернувся до присутніх Олександр Шиш.

Щотижневий моніторинг організації призовної кампанії в населених пунктах Черкаського району проводитимуть в райдержадміністрації.

- 13 березня начальники військово-облікових столів отримають списки осіб, що підлягають призову. Через тиждень зустрічаємося знову, аби обговорити результати проведеного оповіщення та розглянемо пропозиції матеріальної підтримки чи заохочення військовослужбовців, які йдуть служити на строкову службу і за контрактом, - зауважив заступник голови адміністрації Петро Коренюк.

Загалом на строкову службу від Черкаського району та міста Черкаси Черкаський ОМВК має призвати 100 осіб.
Наверх