Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство / Черкаський район. Новини 01 чер 2019 18:00

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ ЧЕРКАСЬКОГО РАЙОНУ24 травня 2019 року розпочався виборчий процес з почергових виборів народних депутатів України, що відбудуться 21 липня 2019 року.

З метою усунення неточностей та помилок під час формування списків виборців просимо звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Черкаської райдержадміністрації та уточнити свої персональні дані, внесені до Реєстру або скористатись інтернет-ресурсом “Особистий кабінет виборця”.

Громадянам з тимчасово окупованих територій та тим виборцям, які у день виборів будуть у відрядженні, на лікуванні тощо та не будуть знаходитись за своєю виборчою адресою, законодавство забезпечує можливість тимчасово змінити місце голосування, не змінюючи виборчої адреси.

Для цього необхідно звернутися у відділ ведення Державного реєстру виборців у місці свого тимчасового перебування або за своєю виборчою адресою з відповідною заявою. Таким виборцям буде змінено на час виборів місце їх голосування та внесено у список виборців для голосування обраної виборчої дільниці.

До заяви додаються копії документів, що підтверджують умотивованість тимчасової зміни голосування. При собі необхідно мати паспорт громадянина України.

Виборці, виборча адреса яких знаходиться на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування.

З такою заявою можна звернутись не пізніше ніж за 5 днів до виборів. Подані заяви без необхідних документів та пізніше 15 липня 2019 року не розглядаються.

Адреса відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Черкаської райдержадміністрації: м.Черкаси, вул.Чорновола, 157, к. 233; тел.: (0472) 644-386.
Наверх