Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 23 лют 2017 20:59

ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.

ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.Нині волонтером є кожен, хто здатен прийти на допомогу і дати можливість людині відчути себе потрібною.

Керуючись таким правилом, виховують своїх гуртківців Журило Анатолій Мефодійович та Воронова Інна Леонідівна, керівники дитячої громадської організації «Турклубу «Альта».

Сьогодні у гуртківців клубу був особливий день. Вони запросили до себе у гості ветеранів АТО Шаповала Володимира, розвідника, капітана 53 ОМБр, Подлуцького Костянтина, механіка-водія 128 ОГПБр, «Кіборга» Ульянова Євгенія, рядового 90 ОАМШБр, Неліна Володимира, розвідника, молодшого сержанта 24 ОМБр, волонтера Володимира Рябчича. Організувати зустріч допоміг волонтер із с. Мошни Константинов Григорій.

Зустріч відбулася на базі Будищенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради Черкаської області.

До свого заходу вихованців «Турклубу «Альта» долучили учнів та учителів школи. Діти з керівниками підготували цікаву і змістовну програму. Гостей привітали флешмобом, вихованці загону «Мошногірські яструби» показали інсценівку, присвячену героїзму українського народу під час визвольних змагань різних історичних періодів. Самі ж «Альтовці» були неперевершені: поділилися з гостями своїми досягненнями, разом із учнями школи, ветеранами АТО та волонтерами взяли участь у флешмобі «22 Pushup Challenge», естафету на проведення якого отримали від своїх друзів із Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Подарували невеличкий, але цікавий концерт. Не обійшлося і без живого спілкування. Діти мали змогу довідатися від бійців про справжнє «обличчя» війни, про те, що кожен на війні боїться, але при будь яких обставинах повинен залишатися людиною. Волонтери розповіли про свої волонтерські будні та про те, що, при бажанні, допомагати ближньому може кожен.

У кінці заходу діти подарували гостям квіти та виготовлені власноруч сувеніри, а волонтерам передали листи на передову. Подякували бійцям за їх мужність та самопожертву заради майбутнього нашої країни. Окрім того підготували бійцям на фронт гостинці, які поїдуть до солдатів найближчим часом.

Волонтерство це - не тільки допомога бійцям на передовій. Це виховання у дітей і підлітків духу патріотизму, гордості за свою країну, бажання прийти на допомогу тому, хто цього потребує.

Це допомога ветеранам АТО повернутися до мирного життя, підтримка їх в ті хвилини, коли у думки лізе «безвихідь», коли немає підтримки нізвідки, тоді, коли навіть рідні люди відвертаються від них. Саме такі зустрічі допомагають бійцям, які повернулися додому – «повернутися з війни». діти надають їм наснаги жити і долати усі негаразди.

ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.ЮНІ ВОЛОНТЕРИ.
Наверх