Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство / Культура 14 травня 2019 09:00

ЮНА МОШНІВЧАНКА СТАЛА ЛАУРЕАТОМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ (ФОТО)

ЮНА МОШНІВЧАНКА СТАЛА ЛАУРЕАТОМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ (ФОТО)12 травня в місті Тальне пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Мамо рідна, - ти моя молитва» на краще виконання пісні про матір. Третє місце виборола юна талановита мошнівчанка Анжела Диченко.

Анжела з дитинства зачаровує нас своїм голосом, який з кожним роком все впевненіше та професійніше звучить зі сцени. Пишаємось, і бажаємо їй творчих успіхів, терпіння та наснаги.

Диплом лауреата III ступеня – це нагорода як вдячність всім, хто вклав свою душу та сили в творчий розвиток Анжели, та хто продовжує це робити. Дякуємо творчому наставнику – Святославу Тузу.

Вперед, до нових вершин та перемог!

Щира вдячність Голові села Мошни Богданові Шкарбуті за фінансову підтримку, та Григорію Хижняку за допомогу в організації поїздки.

директор Мошнівського СБК Леся Гаврилюк
ЮНА МОШНІВЧАНКА СТАЛА ЛАУРЕАТОМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ (ФОТО)ЮНА МОШНІВЧАНКА СТАЛА ЛАУРЕАТОМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ (ФОТО)ЮНА МОШНІВЧАНКА СТАЛА ЛАУРЕАТОМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ (ФОТО)ЮНА МОШНІВЧАНКА СТАЛА ЛАУРЕАТОМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ (ФОТО)ЮНА МОШНІВЧАНКА СТАЛА ЛАУРЕАТОМ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ (ФОТО)
Наверх