Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Культура 21 лют 2017 21:46

МОШНІВСЬКІ КОЛЕКТИВИ ГІДНО ПРЕДСТАВИЛИ РАЙОН НА ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ФОЛЬКЛОРНИХ КОЛЕКТИВІВ.

МОШНІВСЬКІ КОЛЕКТИВИ ГІДНО ПРЕДСТАВИЛИ РАЙОН НА ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ФОЛЬКЛОРНИХ КОЛЕКТИВІВ.19 лютого в Золотоноші пройшов обласний огляд фольклорних колективів та їх супутників.

Серед шести районів Черкаської області, які зібрались на Золотоніській землі, взяв участь і Черкаський район, який з гідністю представили не тільки колективи з Геронимівки, Байбуз, Яснозіря, Первомайська, а й три фольклорних колективи з Мошен, один з яких носить звання Народний. Це Народний аматорський фольклорний колектив "Молодички-молодії" (керівник - Раїса Полатайко), дитячий фольклорний колектив "Берегинька" та фольклорне тріо "Берегиня" (керівник - Ганна Однорог). А Василь Іванович Сметана взяв участь у відбірковому огляді-конкурсі творчості осіб з обмеженими можливостями.

Всі учасники поїздки залишились задоволеними та з гарним настроєм і найкращими емоціями повернулись додому, чим щиро завдячують Мошнівському сільському Голові Богдану Вікторовичу Шкарбуті, який допоміг у вирішенні питання перевезення.
МОШНІВСЬКІ КОЛЕКТИВИ ГІДНО ПРЕДСТАВИЛИ РАЙОН НА ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ФОЛЬКЛОРНИХ КОЛЕКТИВІВ.МОШНІВСЬКІ КОЛЕКТИВИ ГІДНО ПРЕДСТАВИЛИ РАЙОН НА ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ФОЛЬКЛОРНИХ КОЛЕКТИВІВ.МОШНІВСЬКІ КОЛЕКТИВИ ГІДНО ПРЕДСТАВИЛИ РАЙОН НА ОБЛАСНОМУ ОГЛЯДІ ФОЛЬКЛОРНИХ КОЛЕКТИВІВ.
Наверх