Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 09 травня 2019 13:00

ОЧІЛЬНИКИ СЕЛА І РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ МОШНІВСЬКИХ ВЕТЕРАНІВ (ФОТО)

ОЧІЛЬНИКИ СЕЛА І РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ МОШНІВСЬКИХ ВЕТЕРАНІВ (ФОТО)8 травня, в День пам’яті та примирення, напередодні Дня Перемоги над нацизмом Голова села Мошни Богдан Шкарбута разом з Головою Черкаської районної ради Олексієм Собком, заступником голови районної ради Сергієм Степанюком та директором ПРАТ ЧОП «Арготехсервіс» Ігорем Кропивником засвідчили глибоку шану і повагу та привітали з Днем Перемоги над нацизмом у роки Другої світової війни жителів села Мошни, учасників бойових дій Устименко Параску Яківну, Яцик Парасковію Григорівну, Колот Анастасію Дмитрівну та Гречку Параску Овсіївну.

"На жаль, свідків та прямих учасників тієї війни залишились одиниці, але в нашій памяті їх багато, їх полки! Їм далеко за 90 років. Але вони добре пам'ятають ті важкі героїчні часи боротьби з німецько-фашистськими загарбниками, - зазначив Голова села Мошни Богдан Шкарбута. - Цього разу ми вирішили забезпечити бабусь-ветеранів всім необхідним для святкового столу до Дня Перемоги, а очільники районної ради вручили нашим бабусям-ветеранам разову грошову винагороду!"

Важливе значення має людська доброта та увага. У ході відвідин посадовці поспілкувалися з ветеранами, поцікавилися їхніми проблемами. Побажали ветеранам міцного здоров’я, миру, добра, злагоди, а також подякували за стійкість і мужність, з якими колишні фронтовики пройшли крізь воєнні роки.

Скільки б ще не минуло часу, доки існуватиме на своїй землі українська нація, люди мають пам’ятати Другу світову війну, її героїв, щоб прийдешні покоління ще більше цінували мир і спокій та докладали зусиль для його збереження.
ОЧІЛЬНИКИ СЕЛА І РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ МОШНІВСЬКИХ ВЕТЕРАНІВ (ФОТО)ОЧІЛЬНИКИ СЕЛА І РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ МОШНІВСЬКИХ ВЕТЕРАНІВ (ФОТО)ОЧІЛЬНИКИ СЕЛА І РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ МОШНІВСЬКИХ ВЕТЕРАНІВ (ФОТО)
Наверх