Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 17 лют 2017 21:59

ПАМ'ЯТІ АНАТОЛІЯ СИНЧАКА.

ПАМ'ЯТІ АНАТОЛІЯ СИНЧАКА.17 лютого уже другий рік поспіль у Мошнівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів вшановується пам'ять Анатолія Синчака, молодшого сержанта 13-го окремого мотопіхотного батальйону 1-ї окремої танкової бригади Збройних Сил України, який загинув від кулі снайпера 17.02.2015 під Дебальцевим біля Булановської шахти.

Анатолій народився 30.03.1972 року в селі Снітків, Вінницької області. Коли йому було 11 років з батьками переїхав у с.Мошни. 1987 року закінчив 8 класів Мошнівської школи. З 1994 року проживав у селі Будо-Орловецькій Городищенського району, там і похований.

У річницю загибелі односельця, вихованцями військово-патріотичного гуртка, загоном «Нічні кажани» Мошнівської загальноосвітньої школи (керівник Константинова Л.М., соціальний педагог) було проведено виховний захід «Дебальцево. Три днів в пеклі». Глядачі мали змогу пригадати перебіг подій дворічної давнини на Дебальцевському плацдармі, ознайомитися із бойовим шляхом односельця Анатолія Синчака, послухати спогади його бойових побратимів, вшанувати пам'ять загиблих та мужність живих. Зворушливе виконання учнями віршів «Дебальцевський хрест» та «Я не загинув» не залишило байдужим жодного глядача у залі.

Директор школи Наталія Вікторівна Майданік, по закінченню заходу подякувала вихованцям гуртка: Ангеліні Мархалевич (9-Б), Владиславі Дорош (9-Б), Олександру Гусєву (10 кл.), Артему Поточняку (10 кл.), Вадиму Вегері (10 кл.) та керівнику за проведену роботу. Звертаючись до присутніх, учнів та педагогів, зазначила, що пам'ять про подвиг нашого народу потрібно берегти як святиню. Сказала, що у молодого покоління нині є можливість долучитися до зміцнення і розбудови нашої держави.

ПАМ'ЯТІ АНАТОЛІЯ СИНЧАКА.ПАМ'ЯТІ АНАТОЛІЯ СИНЧАКА.ПАМ'ЯТІ АНАТОЛІЯ СИНЧАКА.
Наверх