Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Культура / Освіта 11 лют 2017 20:34

«ШКОЛА МАЄ ТАЛАНТ».

«ШКОЛА МАЄ ТАЛАНТ».8 лютого в актовій залі Мошнівської ЗОШ пройшов творчий конкурс ‘’Школа має талант’’.

На конкурсі були представлені жанри: «Вокал», «Хореографія», «Театральне мистецтво».

Масу задоволення та шквал позитивних емоцій отримали глядачі і судді конкурсу. Місця вистачило всім здібним та талановитим, обдарованим та успішним дітям майже з кожного класного колективу. Для когось виступи на шкільній сцені були вже звичним явищем та були і досить успішні дебюти. Звісно, всі трішки хвилювалися, але це не завадило народженню «нових зірочок».

Своїми враженнями від конкурсу поділилась керівник вокального ансамблю «Елегія», директор Мошнівської дитячої музичної школи Людмила Олексіївна Гончаренко:

- Я приємно вражена проведенням внутрішкільного конкурсу та величезною кількістю талантів. Розвиток та підтримка творчих здібностей у дітей, учнівської молоді, сприяння розвитку культури серед юного покоління – перше завдання, що стоїть перед сучасним директором шкіл. На сьогодні дуже важлива тісна співпраця між загальноосвітньою школою, дитячою музичною школою та сільським Будинком культури, що ми і надалі плануємо підтримувати. Хочеться подякувати діткам та організаторам конкурсу за неймовірний потік радощів та емоцій, отриманих під час конкурсу, який пройшов на гідному рівні – зазначила Людмила Олексіївна.
Наверх