Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Суспільство 08 лют 2017 17:14

"МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!"

"МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!""Мрії збуваються!" Саме ці слова стали справжнім девізом Голови села Мошни Богдана Вікторовича Шкарбути у ставленні до односельців, які потребують допомоги.

Родина інвалідів Володимира Васильовича і Ніни Автономівни Остапець з дитинства є прихожанами Спасо-Преображенського храму села Мошни. Маючи першу групу інвалідності по зору Володимир Васильович не мав можливості читати Святе Письмо, в якому відчуває духовну і душевну потребу. Зламаний старенький магнітофон залишив інваліда і без можливості аудіо прослуховування Святого Євангелія.

Дізнавшись про таку проблему односельців, Голова села Мошни Богдан Вікторович Шкарбута не залишився осторонь. Заручившись підтримкою Голови Ради директорів Групи компаній "Маїс" Сергія Миколайовича Терещука, Богдан Вікторович здійснив не фантастичну, але все ж таку бажану мрію пенсіонерів. За кілька днів Богдан Вікторович Шкарбута і Сергій Миколайович Терещук особисто принесли родині Остапець новенький аудіо-центр, який дає можливість інваліду по зору повноцінно почути Слово Боже.
"МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!""МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!""МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!""МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!"
Наверх