Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Економіка / Черкаський район. Новини 08 лют 2017 15:51

Управління Держпраці в Черкаській області оприлюднило проведення планових перевірок госпсуб’єктів на 2017 рік для Черкаського району.

Управління Держпраці в Черкаській області оприлюднило проведення планових перевірок госпсуб’єктів на 2017 рік для Черкаського району.Управління Держпраці в Черкаській області оприлюднило проведення планових перевірок госпсуб’єктів на 2017 рік для Черкаського району.

Про це інформують Сільські обрії.

Отож у лютому інспекторів з праці слід чекати в Білозір’ї, де вони завітають у СТОВ «Перспектива» та ФОП Пишний, у квітні вони прийдуть у Худяки до ТОВ «Маяк-Худяки» та перевірять ПрАТ «ПМК – 92», офіс якого у Червоній Слободі. У червні перевірять СПП «РВД-Агро» та Багатофункціональне обслуговуюче екологічно-комунальне підприємство «Агроекологія» в Червоній Слободі. У серпні перевіряльників слід чекати в КЗ «Обласний дитячий протитуберкульозний санаторій «Руська Поляна»», ДП «Черкаське лісове господарство», СТОВ «Насіннєва компанія Маїс» і СТОВ «Зоря – Маїс Насіння». Завершить планові перевірки управління Держпраці у вересні – інспектори прийдуть у «Звірогосподарство Черкаської облспоживспілки» племінний репродуктор, що в Мошнах, та СКП «Райліс».

Детальніше з планами перевірки можна ознайомитися на сайті Управління Держпраці в Черкаській області http://ck.dsp.gov.ua.

Нагадаємо, позапланові перевірки проводяться лише у виняткових випадках, визначених законодавством, а саме: за зверненням самого суб’єкта господарювання; у випадку виявлення недостовірності даних, поданих суб’єктом господарювання; для перевірки усунення порушень, що виявлені під час попередніх перевірок; звернення фізичної особи про порушення суб’єктом господарювання її законних прав; неподання звітності вчасно; настання аварії, смерті внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання. Проведення позапланових перевірок з інших підстав недопустимо.
Наверх