Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 18 кві 2019 14:00

"ЧАС ДІЯТИ": МОШНЯНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ТРЕНІНГУ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ (ФОТО)

"ЧАС ДІЯТИ": МОШНЯНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ТРЕНІНГУ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ (ФОТО)Як ми вже повідомляли, дякуючи тісній та взаємовигідній співпраці Мошнівської сільської ради з Черкаською районною організацією ВО «Черкащани» та БФ «Урожай - громаді» ТОВ «НВФ «Урожай», у мошнян з'явилась можливість брати участь у різних проектах та акціях фонду.

Благодійний фонд «Урожай – громаді» для підтримки розвитку сільських громад вчетверте організовує проект «Час діяти», проводячи конкурс мікро-грантів, що дає можливість сільським громадам реалізувати важливі для села проекти за допомогою додаткових джерел фінансування.

16 квітня група мошнян мала змогу отримати базові знання та перейняти досвід інших, взявши участь у навчальному курсі (тренінгу) з написання проектів, організованому Благодійним фондом «Урожай – громаді». Шість годин тренінгу пролетіли непомітно в атмосфері дружнього спілкування, навчання та ігрової програми, дякуючи ведучим тренінгу – Ользі Дацько та Любові Ропало з Черкаської агенції регіонального розвитку.

За надану можливість побувати на навчанні, за теплий прийом та безцінні знання і досвід щиро дякуємо Черкаській районній організації ВО «Черкащани», менеджеру з питань соціальної та корпоративної відповідальності ТОВ «НВФ «Урожай», раднику голови Черкаської ОДА Наталії Старіковій, директору ТОВ «НВФ «Урожай», члену ради ВО «Черкащани» Олександрові Воскобійнику, директору Благодійного фонду «Урожай - громаді» Тетяні Волочай та куратору фонду Анні Тараскевич.

Гранти (від англ. grant — дар, пожертвування) — грошові або інші засоби, що передаються громадянами та юридичними особами (в тому числі іноземними), а також організаціями для проведення та втілення конкретних проектів, підготовки кадрів та інших цілей на умовах, передбачених грантодавцем. Гранти надаються безкоштовно і без повернення. За допомогою грантів здійснюється необхідна підтримка проектів, котрі не є прибутковими, але відіграють важливу роль у розвитку суспільства, міста,села або навчального закладу.

Громадська приймальня Черкаської районної організації ВО «Черкащани» в с. Мошни
"ЧАС ДІЯТИ": МОШНЯНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ТРЕНІНГУ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ (ФОТО)"ЧАС ДІЯТИ": МОШНЯНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ТРЕНІНГУ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ (ФОТО)"ЧАС ДІЯТИ": МОШНЯНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ТРЕНІНГУ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ (ФОТО)"ЧАС ДІЯТИ": МОШНЯНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ТРЕНІНГУ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ (ФОТО)"ЧАС ДІЯТИ": МОШНЯНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ТРЕНІНГУ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ (ФОТО)"ЧАС ДІЯТИ": МОШНЯНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ТРЕНІНГУ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ (ФОТО)"ЧАС ДІЯТИ": МОШНЯНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ТРЕНІНГУ З ПІДГОТОВКИ ГРАНТОВИХ ПРОЕКТІВ (ФОТО)
Наверх