Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Культура 06 лют 2017 00:09

МОШНІВСЬКІ ПІАНІСТИ ПІДКОРИЛИ СТОЛИЧНУ СЦЕНУ!

МОШНІВСЬКІ ПІАНІСТИ ПІДКОРИЛИ СТОЛИЧНУ СЦЕНУ!Визначною датою для учнів Мошнівської музичної школи стало 3 лютого 2017 року , адже саме в цей день в м.Києві проходив Міжнародний конкурс інструментального мистецтва " Підкори сцену".

Учні з різних міст України приймали участь у конкурсі: були представлені Київ та Київська область, Волинь, Кривий Ріг, Суми, Кропивницький, Чернівці, Луганська, Житомирська, Дніпропетровська обл. та інші. Свою високопрофесійну майстерність, віртуозність, сценічність, володіння динамічною палітрою звука та складні програми демонстрували конкурсанти, виконуючи два фортепіанні твори.

Мошнівську ДМШ представляли учні молодших класів Осадча Марія та Осадча Евеліна (викладач Нечушкіна Наталія Вячеславівна). Марійка та Евеліна за свій конкурсний виступ отримали переможне перше місце! Море оплесків, дипломи та медалі отримали дівчата, а їхній викладач отримала подяку за вагомий внесок у розвиток підростаючого покоління та достойну підготовку учнів до конкурсу.

Директор Мошнівської ДМШ Людмила Гончаренко всіляко підтримує викладачів та учнів у їхніх творчих починаннях. "Школа має дивіз -" Діти -наше майбутнє, яке ми виховуємо прямо зараз". Сподіваюсь, що наша перемога на Міжнародному конкурсі "Підкори сцену" стане ще одним кроком до щасливого майбутнього Мошнівської музичної школи!" - зазначила Людмила Олексіївна.
Наверх