Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Суспільство / Спорт 14 кві 2019 19:00

В МОШНАХ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМ

В МОШНАХ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМ12 квітня в Мошнах пройшла робоча нарада Голови села Мошни Богдана Шкарбути і спортивного активу села з начальником управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максимом Зеленським та депутатом Черкаської обласної ради, головою постійної комісії з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики та спорту Володимиром Доманським.

На нараді обговорили питання про умови та можливість отримання субвенції з державного бюджету на будівництво багатофункціонального спортивного майданчика для занять ігровими видами спорту в селі Мошни.

Учасники наради оглянули потенційні майданчики для можливого будівництва, обговорили деталі та визначили дорожню карту дій на шляху до можливості отримання субвенції та будівництва на умовах співфінансування сучасного спортивного багатофункціонального поля зі штучним покриттям в нашому селі.

"Шлях непростий..." - наголосив Голова села Мошни Богдан Шкарбута, - "...починаючи з відведення землі, виготовлення проектної документації, отримання державних коштів та акумулювання власних. Але, маючи таку зацікавленість мошнян і підтримку з боку органів влади, я налаштований діяти, щоби наша Громада отримала сучасний багатофункціональний майданчик для занять спортом."

Сторони домовились і в подальшому співпрацювати над різними спільними проектами зі створення максимальних умов для соціально-економічного розвитку Мошнівської громади.

Варто нагадати, що дане питання також обговорювалося на нещодавній зустрічі жителів села з народним депутатом України Владиславом Голубом, і нардеп гарантував своє максимальне сприяння у вирішенні організаційних питань на рівні Кабінету міністрів України і профільного міністерства.
В МОШНАХ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМВ МОШНАХ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМВ МОШНАХ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМВ МОШНАХ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМВ МОШНАХ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА СУЧАСНОГО БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМ
Наверх