Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Павлов Олександр / Фотоновини / Освіта / Відео 03 лют 2017 18:35

ВІСТІ З ПОЗАШКІЛЛЯ.

ВІСТІ З ПОЗАШКІЛЛЯ.Промайнули веселим гомоном Новорічні свята, наповнені щедрівками, колядками та іншими новорічними дійствами. Одними із них були обласні: новорічно – різдвяна виставка «Новорічна композиція» та виставка – конкурс «Український сувенір», які проводив Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми.

Вихованці гуртків декоративно-ужиткового мистецтва Черкаської районної станції юних техніків також брали участь у цих виставках. Їх роботи серед більше, як 400 експонатів, були досить високо оцінені членами журі конкурсів.

У новорічно–різдвяній виставці «Новорічна композиція» перші місця вибороли учні Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ст.ст., вихованці керівника гуртків Григуть Зінаїди Володимирівни Гуля Валерія, Гусінська Марія, Кролевець Дар’я, друге місце розділили Гаврилюк Богдана та Мороз Анастасія.

У виставці–конкурсі «Український сувенір» перші місця вибороли учні Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ст.ст., вихованці керівника гуртків Коваль Наталії Павлівни Горяєв Дмитро, Касьянов Назар, Гуля Владислава і Кукуяка Неля.

Як бачимо, майстерність наших дітей була високо оцінена, а сюжетна композиція “Українське Різдво” (автори Кролевець Дар’я та Гаврилюк Богдана) настільки сподобалась, що була відібрана до постійної виставкової експозиції Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми.

Велика подяка переможцям та дітям, які, хоч і не стали переможцями, але також брали участь у цих виставках. І окрема подяка їх талановитим керівникам, які плекають дитячі таланти.

А можливо і у вас є талант? Подивіться, будь-ласка, майстер-клас, який проведе для Вас керівник гуртків Григуть Зінаїда Володимирівна. Перевірте себе, а раптом …!!!!



ВІСТІ З ПОЗАШКІЛЛЯ.ВІСТІ З ПОЗАШКІЛЛЯ.ВІСТІ З ПОЗАШКІЛЛЯ.ВІСТІ З ПОЗАШКІЛЛЯ.ВІСТІ З ПОЗАШКІЛЛЯ.
Наверх