Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 13 кві 2019 12:00

"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)

"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)12 квітня команда села Мошни, складена з учнів Мошнівської ЗОШ I-III ст. вперше взяла участь в конкурсі проекту «Наукова ліга» на тему «Екологія та підтримка довкілля», який вже третій рік поспіль проходить з ініціативи Благодійного фонду «Урожай – громаді».

Мета цьогорічного проекту «Наукової ліги» – популяризація екології середовища та привернення уваги молоді до проблем довкілля і способів їхнього вирішення.

Команда Мошен змагалася за перемогу з командами Руської Поляни, Ірдиня і Тубілець. Учні створили та представили проекти екологічного спрямування.

За результатами цікавих випробувань, наша команда виборола ПЕРШЕ МІСЦЕ! Другими стали учні з Руської Поляни, ІІІ місце посіла команда з Ірдиня.

Вітаємо юних мошнян та їх керівника Валентину Прожогу з ПЕРЕМОГОЮ!

Тепер команди мають час для втілення своїх проектів в життя, та чекають поїздки до Києва - змагатись і надалі.

Дякуємо директору Благодійного фонду «Урожай - громаді» Тетяні Волочай, куратору фонду Анні Тараскевич, Черкаській районній організації ВО «Черкащани» і Наталії Старіковій та Клубу науки «QUVARK».

Благодійний фонд «Урожай-громаді» є добровільною благодійною організацією, створеною з метою сприяння комплексному розвитку територіальних громад та інститутів громадського суспільства. Створена в 2015 році благодійна організація активно працює над пошуком і залученням грантових коштів у розвиток і вдосконалення соціальної сфери близько 80 сіл Черкаської і Київської областей. Фонд займається вивченням проблем сільських громад і дослідженням громадської думки щодо вирішення пріоритетних завдань сільських територій. «Урожай-громаді» успішно реалізовує проекти підтримки сільської освіти, медицини, культури та багато іншого. Основою співпраці є побудова стосунків, в основі яких лежить взаємовигідне партнерство.

Дякуючи тісній та взаємовигідній співпраці Мошнівської сільської ради з Черкаською районною організацією ВО «Черкащани» та БФ «Урожай - громаді», можливість брати участь у проектах фонду тепер має і наша Мошнівська громада, а безпосередньо діти та молодь. Цікавих та корисних проектів, які пропонує Благодійний фонд «Урожай-громаді» - дуже багато. І ми будемо повідомляти Вам про участь нашої громади в цих проектах.

Громадська приймальня Черкаської районної організації ВО «Черкащани» в с. Мошни
"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)"НАУКОВА ЛІГА": ЮНІ МОШНЯНИ ТРІУМФУВАЛИ В КОНКУРСІ НА ТЕМУ "ЕКОЛОГІЯ ТА ПІДТРИМКА ДОВКІЛЛЯ" (ФОТО)
Наверх