Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 18 кві 2019 08:00

Lifecell буде випускати банківські карти

Lifecell буде випускати банківські картиОдин із найбільших українських операторів мобільного зв’язку Lifecell в червні 2019 року запустить в Україні сервіс видачі коштів з мобільного рахунку через банківську карту.

Послуга отримає назву Paycell і буде запущена на базі платіжної системи “Простір” від банку “Восток”. Про це повідомив директор ТОВ “Пэйселл” Олександр Мартиненко.

Компанія ТОВ “Пэйселл” пройшла акредитацію в Нацбанку і зараз має ліцензію на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків, а також статус оператора послуг платіжної інфраструктури.

Новий сервіс дозволить людям перераховувати кошти з мобільного рахунку Lifecell на карту, оплачувати послуги та знімати готівку в банкоматах.

Кредитні ліміти на нових картках поки не плануються, що вважається слабким місцем “Простору”. Громадянам потрібно буде погоджувати з банком всі кредитні програми. Також українцям доведеться змиритися з обмеженою функціональністю нової картки — вона буде працювати тільки на території України, не буде міжнародною.

Як відомо, материнська структура Lifecell в Туреччині — Turkcell — запустила аналогічну картку на базі міжнародної платіжної системи VISA, яку турецькі абоненти можуть використовувати за кордоном. Люди вже отримали 3 млн. кредитних карт і 1,5 млн. дебетних. Середній місячний оборот по такій картці становить в середньому $38.
Наверх