Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події 03 лют 2017 11:22

УВАГА! На автошляхах Черкащини тимчасово обмежений рух.

УВАГА! На автошляхах Черкащини тимчасово обмежений рух.Службою автомобільних доріг у Черкаській області на автодорогах загального користування введено тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту.

Як повідомляють там, у зв’язку з різким погіршенням погодних умов, на автомобільних дорогах області загального користування, а саме: М-05 – Київ – Одеса (км 143 + 028 – км 274 + 360) та М-12 – Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка (км 513 + 515 – км 578 + 928) з 6.30 ранку 3 лютого введено тимчасове обмеження руху великогабаритного, великовагового та пасажирського транспорту.

Про зняття обмеження буде повідомлено додатково.

Дорожні служби області продовжують працювати у режимі цілодобового чергування і готові до роботи за будь-який погодних умов. Станом на 5.30 ранку 3 лютого на автошляхах області працювало 32 одиниці спецтехніки та понад 40 працівників, у черговому режимі роботи перебували 68 одиниць техніки та 80 працівників ДП «Черкаський облавтодор».

Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної та спецтехніки водії транспортних засобів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

У зв’язку з погіршенням погодних умов Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв та перевізників утриматися від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокують проїжджу частину, зупинки вантажівок на узбіччях призводять до затримки снігоочисної техніки та ускладнюють роботу дорожникам.

На сайті Служби автомобільних доріг у Черкаській області можна знайти перелік пунктів відстою та контакти наших диспетчерів. Також на офіційній сторінці Служби автомобільних доріг у Черкаській області, Укравтодору та Компанії «Автомобільні дороги України» у «Фейсбуці» оновлюватиметься оперативна інформація щодо стану проїзду та можливі обмеження руху.

У зв’язку з ускладненням погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.

Краще запобігати виникненням надзвичайних ситуацій. Будьте уважні та обережні!
Наверх