Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 02 лют 2017 18:59

В ОБЛАСТІ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО УСКЛАДНЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ.

В ОБЛАСТІ ПОПЕРЕДЖАЮТЬ ПРО УСКЛАДНЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ.За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, 3 лютого у Черкаській області та місті Черкаси оголошено штормове попередження.

Про це інформують в САД області.

Так, вночі та вранці 3 лютого у Черкаській області та у місті Черкаси очікуються складні погодні умови. Зокрема мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Також очікується посилення вітру та туман, видимість на автошляхах становитиме 200-500 м.

Окрім того, 3 лютого у західних, північних та центральних областях України ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах країни ожеледиця, вночі та вранці, окрім північних областей, туман, видимість на автошляхах становитиме 200-500 м.

Черкаські автодорожники готуються до ліквідації ожеледиці, яку синоптики прогнозують 3 лютого. Очікуване погіршення погодних умов можливо призведе до ускладнень руху, тому підрядниками перевіряється готовність техніки, аби без затримок приступити до ліквідації наслідків зимової стихії.

Техніка і працівники районних філій ДП «Черкаський облавтодор» перебувають у черговому режимі. Станом на ранок 2 лютого у черговому режимі роботи перебували 75 одиниць техніки та 104 працівника ДП «Черкаський облавтодор»

Нагадуємо, що на території області є місця відстою для автотранспорту, їх розміщення можна переглянути за посиланням.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області нагадує учасникам дорожнього руху телефон диспетчера, за яким можна повідомити про виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування: (0472) 71-45-34 (цілодобово).

Служба автомобільних доріг у Черкаській області наголошує, що під час роботи снігоприбиральної техніки водії транспортних засобів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.
Наверх