Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Лісова казка» с.Мошни Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області. Адреса: вул. Савченка, 29, Черкаський район Черкаська область, 19615 тел.(0472)30-22-95, [email protected]

Інформація / Лісова Казка / Фотоновини / Суспільство / Новини освіти 11 кві 2019 12:00

"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)

"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)12 квітня – День космонавтики. В дошкільному навчальному закладі «Лісова казка» Мошнівської сільської ради з 1 по 12 квітня 2019 року проводиться тематичний тиждень, присвячений цьому святу.

Метою проведення тематичного тижня було розширення знань дітей про такі поняття як «космос», «сонячна система», «зірки», «планети», політ у космос першого космонавта.

Космос – це щось завжди далеке, таємниче, і звичайно, фантастичне. Тому цю тему так люблять діти дошкільного віку. Вони з цікавістю розглядають малюнки про космос, і все, що з ним пов’язане, слухають захоплюючі розповіді педагогів про цікавий Всесвіт, незвідані планети сонячної системи, грають в сюжетно-рольові ігри, обираючи улюблену роль космонавта, конструюють з різних матеріалів космічні кораблі. Але більше всього діти люблять виконувати творчі завдання.

Вся освітня діяльність з дошкільниками проходить через тематичні заняття, бесіди, читання художньої літератури, розгадування загадок про космос, перегляд відео презентації «Дітям про Космос», ігрову діяльність, художню творчість.

Підсумком тематичного тижня стала виставка дитячих малюнків «Цей таємничий світ Космосу». Роботи дітей розміщені на виставці малюнків в нашому дошкільному навчальному закладі.

вихователь-методист ДНЗ «Лісова казка" Л.С.Рощепій
"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)"КОСМІЧНИЙ ТИЖДЕНЬ" В "ЛІСОВІЙ КАЗЦІ" (ФОТО)
Наверх