Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство 19 кві 2019 09:00

«За чисте довкілля»: Українців кличуть на День благоустрою

«За чисте довкілля»: Українців кличуть на День благоустроюУпорядкувати прибудинкову територію та місця відпочинку, створити нові насадження – щорічно в третю суботу квітня в Україні відзначають День довкілля та День благоустрою у межах всеукраїнської акції «За чисте довкілля».

Цьогоріч долучитися до екологічного заходу кличуть усіх охочих 20 квітня, інформують у Департаменті містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації.

Запрошують взятися за весняне упорядкування територій жителів міст, сіл та ОТГ області. Залучатимуть громадськість, учнівську та студентську молодь, працівників підприємств, установ, організацій Черкащини.

Як інформують в обласному управлінні екології, у цей день стане нагодою для поширення екологічних знань, активізація державного та громадського контролю за додержанням природоохоронного законодавства тощо. Водночас, аби заохотити до участі у дні благоустрою та дні довкілля, у Черкасах вже встановлюють біг-борди з гаслом «Черкащина за чисте довкілля!».
Наверх