Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 07 кві 2019 06:00

"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)

"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)В суботу, 6 квітня, близько тридцяти небайдужих мошнівчан різного віку продовжили акцію «Чисте село. Почни з себе», зібравшись на Ревчанському пляжі.

Чотири години спільної праці, і, як результат, наше сільське місце для відпочинку виглядає бездоганно. Територія прибрана від сміття, гілок та листя, пофарбовано у веселі кольори грибочки та конструкції, волейбольне поле готове до проведення ігор.

Дуже приємно, що в акції взяли участь чотири депутати Мошнівської сільської ради та два депутати Черкаської районної ради. А Голова села, як завжди, зі своїми односельцями - і словом і ділом!

Ми сподіваємось, що наступного разу збереться більше учасників акції чистоти, адже нам тут жити. Тож, щира вдячність всім, хто полишив домашні справи та вибрався сам чи з сім’єю, хто прийшов і пізніше, але прийшов, хто підтримав нас, передавши інвентар, фарбу, щітки, хто забезпечив нам смачний фінал, всім, хто просто зателефонував та попередив, спасибі всім за пост у соцмережі. Друзі! Ми молодці!

В акції взяли участь: Котляренки – Ірина, Роман, Артем та Рита; Щербаки - Ігор та Настя; Шкарбути - Богдан та Настя; Петрович - Ірина, Віталій та Ліза; Полякови - Сергій та Нікіта, Гаврилюки - Леся та Назар, Пономаренки - Олександр та Оксана, Ремез - Ірина та Олександр, Шимановський Володимир, Нека Тетяна, Батировський Владислав, Путря Ігор, Коростій Олександр, Чередник Євгеній, Павлов Олександр, Одинока Людмила, Синчак Ольга, Жила Петро (можливо когось забули вказати - «вибачте» - повідомте, і ми допишемо).

Звертаємось до всіх!
Друзі, ми всі любимо проводити час на природі, тож будьмо ЛЮДЬМИ – прибираймо за собою!
Нам жити на цій землі, нашим дітям, онукам та правнукам! Бережімо та примножуймо те, що в нас є!


Леся Гаврилюк
"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)"ЧИСТЕ СЕЛО. ПОЧНИ З СЕБЕ": АКЦІЯ ЧИСТОТИ КРОКУЄ МОШНАМИ. РЕВЧАНСЬКИЙ ПЛЯЖ (ФОТО)
Наверх