Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Політика / Суспільство 05 кві 2019 06:00

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВЦЯМИ

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВЦЯМИ4 квітня до Мошен завітав народний депутат України Владислав ГОЛУБ.

Владислав Володимирович частий гість у нашому селі, знаходится на постійному зв'язку з Головою села Богданом Шкарбутою, цікавиться життям громади і активно долучається до вирішення існуючих проблем.

На чергову зустріч з народним обранцем, яка пройшла в теплій, дружній атмосфері, прийшло близько сотні мошнівців.

Владислав Голуб поінформував про питання, до вирішення яких він долучився останнім часом. А це і ремонт системи водовідведення в Мошнівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, і облаштування вуличного освітлення вулиці Комарова і провулку Короткий, і виділення коштів на ремонт теплотраси і придбання сучасного апарату УЗД Черкаської районної лікарні села Мошни, проведення ремонтних робіт і закупівлю обладнання для ППМСД. Тримає нардеп руку на пульсі і завершення ремонтних робіт на дорозі Р-10 та проведення ремонту багатостраждальної дороги Т-2403.

В режимі конструктивного діалогу обговорили присутні інші питання, які турбують мошнівців, і до вирішення яких долучиться народний депутат України. Серед них: облаштування дитячого футбольного майданчика зі штучним покриттям; проведення ремонтних робіт в Музеї Т.Г.Шевченка; маніпуляції газопостачальних організацій з вартістю блакитного палива у платіжках; ринок землі; екологічний стан річки Вільшанки; передачу на баланс громади вуличного освітлення біля річки; продовження встановлення в Мошнівській ЗОШ енергозберігаючих вікон; забезпечення ветеранів АТО земельними ділянками.

На завершення зустрічі Владислав Голуб ще раз запевнив, що був, є і буде надійним партнером і другом Мошнівської громади на шляху її розвитку, процвітання і благополуччя мошнівців.
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ВЛАДИСЛАВ ГОЛУБ ЗУСТРІВСЯ З МОШНІВЦЯМИ
Наверх