Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Фотоновини / Політика / Суспільство 03 кві 2019 17:44

МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)

МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)3 квітня село Мошни відвідав депутат Черкаської обласної ради, Голова Черкаської обласної організації Аграрної партії України Віктор Полозов.

Віктор Полозов активно працює на благо рідного краю та є одним із тих політиків, хто не словом, а ділом допомагає українцям.

Депутат обласної ради зустрівся з Головою села Мошни Богданом Шкарбутою і колективами Мошнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Черкаської районної лікарні села Мошни, де в теплій дружній атмосфері обговорив проблеми громади, медицини, освіти, гарантував допомогу у вирішенні існуючих проблем та запевнив у подальшій плідній співпраці Аграрної партії і Мошнівської громади.

Варто зазначити, що очільник Черкаської обласної організації Аграрної партії України відзначив високий рівень організації життєдіяльності Мошнівської громади, який організував Голова села Мошни Богдан Шкарбута. Охайність, чистота та облаштування сільської інфраструктури, історична краса Мошен вразили Віктора Полозова.

Також депутат обласної ради відвідав та поспілкувався з мешканцями Лозівського будинку-інтернату та привіз в подарунок автоматичне електроліжко для важкохворих.
МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)МОШНИ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ВІКТОР ПОЛОЗОВ (ФОТО)
Наверх