Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Надзвичайні події / Черкаський район. Новини / Відео 27 січ 2017 16:53

На території Черкаського району припинили діяльність нарколабораторії.

На території Черкаського району припинили діяльність нарколабораторії.Під час обшуку в будинку одного із сіл Черкаського району, правоохоронці виявили та вилучили лабораторне обладнання, інгредієнти для виготовлення психотропної речовини. Вилучене направлено на експертизу.

Під час проведення оперативних заходів та відпрацювання території Черкаського району співробітники кримінальної поліції встановили, що в одному із домоволодінь обладнана нарколабараторія, де виготовляють психотропні речовини амфетамін. Завітавши до даного домоволодіння з санкціонованим обшуком, підозрювані особи побачивши поліцейських намагалися тікати, в той час співмешканка одного із них, з будинку дала команду своєму собаці породи Ротвейлер напасти на правоохоронців. В свою чергу один із оперативних співробітників відчувши небезпеку зі сторони тварини та згідно Закону України «Про Національну поліцію» статті 46 пункту 13 використав табельну вогнепальну зброю для знешкодження тварини, яка загрожувала життю і здоров’ю поліцейському та інших осіб.

Не гаючи часу оперативні співробітники затримали підозрюваних. Під час обшуку в будинку, правоохоронці виявили та вилучили лабораторне обладнання, інгредієнти для виготовлення психотропної речовини. Вилучене направлено для проведення судових експертиз. Під час документування даного злочину встановлено осіб, які займались незаконним виготовленням та збутом психотропних речовин на території області.

За даним фактом слідчим відділом Черкаського районного відділення поліції відкрито кримінальні провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За інформацією сектору комунікації ГУНП в Черкаській області


Наверх