Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 14 лют 2017 21:50

У центрах зайнятості новий сервіс – «електронна черга» для безробітних.

У центрах зайнятості новий сервіс – «електронна черга» для безробітних.Державна Служба зайнятості запустила в роботу сервіс, за допомогою якого кожен може самостійно, не витрачаючи зайвого часу, записатись на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості України, зробивши декілька кліків он-лайн.

Це не окрема додаткова черга, а інтегрована до вже існуючого графіку прийому можливість віддалено зарезервувати час для свого відвідування центру зайнятості.

Послуга електронної черги реєстрації безробітних доступна громадянам на порталі Державної служби зайнятості через рубрику «Електронні послуги».

Новий сервіс стане частиною великого оновленого порталу ДСЗ з мобільним додатком, який запрацює уже в першому кварталі цього року. Ресурс виведе максимальну кількість послуг Служби в он-лайн. До розробки його концепції були залучені кращі міжнародні експерти, в тому числі — представники МОП і ООН. Сайт покликаний супроводжувати кар’єру людини протягом усього життя. Він дасть можливість створювати інтерактивні профілі користувачів, особисті веб-кабінети.

За інформацією ОЦЗ
Наверх