Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство / Культура / Відео 24 січ 2017 10:48

ПРО НАС ГОВОРЯТЬ: МУЗИЧНА ШКОЛА У МОШНАХ.

ПРО НАС ГОВОРЯТЬ: МУЗИЧНА ШКОЛА У МОШНАХ.18 січня в Мошнівську дитячу музичну школу завітала знімально група ОДТРК "Рось". Вихованці та викладачі музичної школи стали героями програми "Життя прекрасне" на обласному телебаченні.

"У часи тотальної оптимізації і реорганізації закладів соціальної сфери у селі Мошни, Черкаського району, їх бережуть і розвивають. - повідомляється на сайті телерадіокомпанії, - Вже 37 років тут діє дитяча музична школа, одна із двох вцілілих у районі. Селяни переконані, їхні діти не менш обдаровані, ніж міські ровесники, і не мають бути обділені."

"Три місяці на чолі колективу музичної школи Людмила Гончаренко. За фахом вона хоровий диригент. Відтоді, як стала директором, прагне забезпечити усім необхідним, аби створити усі умови для розвитку учнів та викладачів.
Нині у Мошенській музичні школі навчається 120 учнів. Фінансується вона із районного бюджету, але і селищна влада допомагає утримувати заклад. Тут є класи фортепіано, вокалу, бандури, баяну і гітари. А також художнє відділення. Вихованці – постійні учасники конкурсів і фестивалів. Цьогоріч вперше на базі школи провели районний відкритий фестиваль-конкурс «Колядки-щедрівки та зимові пісні»."

Переглянути передачу "Життя прекрасне" на телеканалі "Рось" можна 29 січня о 18.05 годині.

Наверх