Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 25 бер 2019 17:00

Синоптики розповіли про погоду на останній тиждень березня

Синоптики розповіли про погоду на останній тиждень березняЄвропейський антициклон сьогодні і завтра забезпечить на Черкащині помірно-теплу з невеликими дощами погоду. Температура вночі близько 0º, вдень повітря прогріватиметься до +9º.

Про це розповіли в обласному гідрометцентрі.

Вже в середу у наш регіон із північних широт прорветься холодна повітряна маса, нічні температури знижуватимуться до 5º морозу, а вдень, завдяки проясненням, повітря прогріється лише до 7-9º тепла. Можливий невеликий мокрий сніг та поривчастий вітер. Вперше з початку березня температурний фон буде нижчим за кліматичну норму на 2-3º.

В останні дні місяця на Черкащину знову надходитимуть зігріті Гольфстрімом повітряні маси. За попередніми оцінками, в день виборів глави держави тепла весняна погода забезпечить гарний настрій та сприятиме волевиявленню громадян.

Не варто забувати і про переведення в ніч з 30 на 31 березня годинників на одну годину вперед. Отже спати ми будемо на 60 хвилин менше. В такі перехідні періоди організм переживає стрес. А тому готувати себе до таких змін варто вже зараз.
Наверх