Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 14 січ 2017 19:50

На Черкащині шукають півтисячі правоохоронців.

На Черкащині шукають півтисячі правоохоронців.16 січня розпочнеться набір до особового складу Головного управління національної поліції. На сьогодні є 500 вакансій, загалом особового складу – 2555 співробітників.

Про це повідомив начальник Головного управління національної поліції в Черкаській області Валерій Лютий.

Зазвичай навчання розпочинається у вересні, однак цьогоріч, аби якнайшвидше зайняти вакансії, відбір почнеться вже в січні. 16 січня почнуть донабір 60 слідчих до органів внутрішніх справ, у квітні – дільничих інспекторів і сержантський склад.

– Усе буде відкрито і прозоро. Усі відбірні процеси фіксуватимуться за допомогою відео, – запевнив Лютий. – Пошук достойних кандидатів, доукомплектування особового складу – на сьогодні завдання номер один. Адже є підрозділи, де відсутні 30-50% співробітників.

Він також додав, що у поліції надаватимуть перевагу кандидатам із досвідом роботи та освітою. Однак це ні в якому разі не означає, що на роботу повернуться службовці, які не пройшли атестацію, – переконує Лютий.

За словами керівника управління кадрового забезпечення, підполковника Руслана Горяченка, майбутніх слідчих заохочують хорошою зарплатнею, вони отримуватимуть від 10 тисяч гривень. Разом із тим він запросив черкащан подавати заяви щодо працевлаштування, анкету кандидата можна заповнити на сайті Головного управління нацполіції в Черкаській області.

– Все спілкування із кандидатами на службу будуть відбуватися у он-лайн режимі, – зауважує Горяченко. – Працівники, які проводитимуть бесіди, також пройшли ретельний конкурс, в тому числі і поліграфічне обстеження. На сайті також є інформація щодо вимог до кандидатів, перелік документі тощо. – Набір на службу ми оголошуємо вперше, – додає керівник управління кадрового забезпечення.
Наверх