Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Черкаський район. Новини 11 січ 2017 18:18

Комісія визначилася із кандидатами на здобуття спортивних стипендій.

Комісія визначилася із кандидатами на здобуття спортивних стипендій.На сьогоднішньому засіданні комісії з проведення відбору перспективних спортсменів району на здобуття стипендії у 2017 році визначилися 10 кандидатів із 13, які подали спортивні товариства, дитячо-юнацькі спортивні школи району.

Перед голосуванням комісія розглянула всі представленні кандидатури, які були висунуті на призначення стипендії та розглянула здобутки кожного спортсмена.

Одними із перших стипендіатів стали спортсмени із Свидівка, Вергунів, Худяків та Сагунівки з таких видів спорту як: спортивна гімнастика, дзюдо, кікбоксинг та спортивне орієнтування.

Підтримати обдаровану молодь можуть і місцеві ради, - в цьому переконана член комісії з проведення відбору, начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Шокот. – Вони мають перевиконання бюджетів, які під час перерозподілу можна спрямувати на розвиток та підтримку спортсменів в своїх населених пунктах.

Нагадаємо. Що стипендія перспективним спортсменам Черкаського району запроваджується з метою подальшого вдосконалення спорту вищих досягнень, в рамках Програми розвитку фізичної культури і спорту в Черкаському районі на 2016-2020 роки, розвитку пріоритетних видів спорту, створення сприятливих умов для підготовки спортсменів району до участі у Чемпіонатах України або Європи, стимулювання та соціального захисту спортсменів Черкащини.

Починаючи з січня 2017 року присуджується 10 щомісячних стипендій для перспективних спортсменів Черкаського району у розмірі 500 грн. кожна.

Стипендія призначається терміном на один рік.

За інформацією відділу у справах сім'ї, молоді та спорту РДА
Наверх