Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 05 бер 2019 06:00

Корисні поради: Які додатки завадять вкрасти телефон

Корисні поради: Які додатки завадять вкрасти телефонДодатки для Android-смартфонів можуть захистити пристрій від злому. Функції таких додатків дозволяють сфотографувати злодія і допомагають його знайти.

Пропонуємо добірку найкращих додатків-захисників.

App Ops


Цей додаток управляє дозволами і доступом до пристрою. У Android є така особливість: встановлені програми не зможуть мати доступ до дзвінків, смс або іншої приватної інформайці, якщо користувач цього дозволить. App Ops визначає доступи, які не впливають на роботу додатків і дозволяє в зручному режимі їх відключати.

AppLock


Програма встановлює пароль на будь-який додаток в смартфоні. Для розблокування можна використовувати пін-код, графічний ключ або відбиток пальця. Також можна встановити режим Advanced, щоб сторонній користувач не зміг видалити AppLock. Заблокувавши кнопку відключення і вимкнувши функцію геолокації і передачі даних, телефон буде завжди на зв'язку і його можна було відстежити.

Find Your Device


Це додаток від Google. Він дозволяє знайти пристрій, який загубився. Додаток блокується паролем, щоб шахрай не зміг його відключити. Додаток має особливу функцію, яка змусить загублений телефон голосно дзвонити. Також за допомогою застосунку дані смартфону можна повністю стерти і вивести на його екран повідомлення з контактами власника.

Lockwatch


Ця програма таємно фотографує людину, яка намагається розблокувати смартфон і відправляє його вам на пошту разом з геолокацією. Воно працює непомітно, займає всього 1 мегабайт, не витрачає заряд батареї і включається тільки якщо хтось вводить неправильний пароль.

Sophos Antivirus and security


Це безкоштовний антивірус з антиспамом і блокуванням смартфона при втраті. Sophos сканує жорсткий диск і оперативну пам'ять на наявність загроз. Також в ньому є багато корисних додаткових функцій, наприклад фаєрвол, моніторинг мережі, інформаційна панель з поточними попередженнями безпеки, рекомендаціями.
Наверх