Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 31 гру 2016 12:46

Як зустрічати новий 2017 рік Півня.

Як зустрічати новий 2017 рік Півня.Нового року з нетерпінням чекають дорослі, і діти. Дітлахи чекають подарунків від Діда Мороза, а їх батьків цікавить вічне питання, що надіти і як зустрічати свято? Всім хочеться, щоб майбутній рік був щасливіший від попереднього, тому кожен намагається дізнатися, що робити напередодні свята, щоб удача не обходила стороною їх будинок.

У 2017 році свої повноваження Мавпа передасть Червоному Вогняного Півня. Згідно з Китайським гороскопом Півень – важлива птах.
Завдяки яскравому оперенню Півень виглядає привабливо. Люди симпатизують йому. Він завжди активний, веселий, життєрадісний, любить красиві речі, яскраві фарби. Не дивно, що люди, що з’явилися на світ у рік Півня, люблять прикраси і коштовності.

Півень в 2017 році подарує всім нові можливості. Це відмінний господар, який може подружитися з людиною, якщо він добре вивчить його повадки. Півні – лідери по своїй натурі, до роботи ставляться відповідально, дбають про репутацію. Їм підходить роль героїв. Може з’явитися шанс просунутися по службових сходах, поліпшити фінансовий стан, налагодити особисте життя.

Як правильно підготуватися до святкування


Господарем 2017 року буде Червоний або Вогненний Півень. Щоб задобрити покровителя року, для інтер’єру слід підібрати прикраси в червоних тонах. Півень – птах строката, тому не образиться, якщо для свята ви виберете і інші кольори. Головне, щоб вони були яскравими. Не менш важливо підібрати святкове вбрання для зустрічі Нового року.

Прикраса інтер’єру


У виборі декору приміщення для важлива колірна гамма. Вона допоможе додати святу особливий настрій, додасть пікантності. Крім цього важливо правильно прикрасити свій інтер’єр.

Прикрашаючи будинок, слід пам’ятати, що птах віддає перевагу все яскраве й блискуче. Завдяки яскравим кольорам він привертає увагу. Якщо в новорічну ніч ваша квартира буде виглядати яскраво, щастя і удача будуть не покинуть ваш будинок весь рік.

Постарайтеся прикрасити інтер’єр красивими гірляндами, яскравими вогниками, дощиком, мішурою, різнобарвними іграшками, об’ємними сніжинками. Ваше приміщення повинно виглядати нарядно і святково. Буде добре, якщо в квартирі буде тематична новорічна композиція. Поряд з красунею ялинкою можна поставити фігурки Діда Мороза і його внучки, Снігуроньки. Не варто забувати і про покровителя року. Півник може зайняти почесне місце на святковому столі. Вікна можна прикрасити численними сніжинками або намалювати на склі зубною пастою святкові картинки.

Жителі сіл не повинні забувати про своєму строкатому помічника, який будить їх вранці. В честь свята домашнього півника можна пригостити його улюбленою їжею. Напередодні свята не забудьте насипати йому свіжого і смачного зерна. Яскрава птиця повинна стати частинкою вашого свята. Покровитель року оцінить це, щедро винагородить вас за турботу.

Місце для зустрічі


Східний гороскоп стверджує, що Півень – домашня птиця. Щоб задобрити його, Новий рік потрібно зустрічати у родинному колі, з найближчими людьми. Дружня родинна атмосфера допоможе почувати себе впевнено в 2017 році. Напередодні свята не варто забувати про далеких родичів і хороших друзів. Якщо є можливість, запросіть їх до себе в гості.

Півень – компанійську тварина, тому не образиться, якщо Новий рік ви проведете у колі друзів. Символ року любить різноманітність, веселі компанії. Він буде прихильний до тих, хто знає толк в розвагах, любить дивувати інших і експериментувати.

Незалежно від місця зустрічі Нового року, святкувати його потрібно з тими, хто доріг і любимо, може допомогти, якщо важко. Саме з такими людьми потрібно зустрічати свято.

Які підібрати вбрання для урочистого заходу


Рекомендується віддати перевагу модним і яскравим вбранням. При виборі одягу слід враховувати, що господарем року буде Червоний Півень, тому краще всього підібрати речі саме цього кольору. Але символ року – синя птиця, догодити їй можна нарядами всіх кольорів веселки. Тьмяна одяг не підходить для свята, як і сірі і темні тони. Також варто відмовитися від леопардового, тигрового принта, так як Півень не виносить хижаків.

Бажано, щоб наряд, підібраний на Новий рік, був новим, тому що Півень ідеалістичний і любить бути на висоті. Одяг не тільки задобрить важливу птицю, але і подарує вам гарний настрій.

Вдалими будуть вбрання з яскравим квітковим або кольоровим принтом. Добре підійде одяг, оздоблений вишивкою, бісером, паєтками. Яскравий образ дозволить вам виглядати ефектно. Ідеї для макіяжу – 2017 можуть бути самими сміливими. При цьому важливо не перестаратися, щоб не виглядати як різнобарвний папуга.

Прикраси допоможуть надати образу завершеності, зробити правильний акцент. У рік Півня вони особливо актуальні.

Чоловіки можуть надіти на руку елегантні наручний годинник. Краватка добре доповнити запонками, виготовленими із золота. Завдяки красивій печатке на руці чоловік буде виглядати солідно. Акуратна золотий ланцюжок на шиї дозволить виглядати гідно. При цьому всі деталі гардеробу повинні гармоніювати між собою. Не бійтеся експериментувати, підбираючи образ для вечірки.

Завдяки великій різноманітності коштовностей і біжутерії жінкам вибрати прикраси буде простіше. Щоб виглядати ефектно, прикраси можна комбінувати. Красиві сережки, елегантне кольє підійдуть до вечірньої сукні. Свій образ можна доповнити ефектними намистом, золотими кільцями, різними браслетами. Вони підкреслять жіночу красу і не залишать байдужими «господаря року».
Наверх