Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 31 гру 2016 00:00

НОВОРІЧНЕ ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ВІКТОРОВИЧА ШКАРБУТИ.

НОВОРІЧНЕ ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ВІКТОРОВИЧА ШКАРБУТИ.
Дорогі мошнівчани!


Щиросердно вітаю Вас з чудовим і, у кожному році, неповторним святом Нового року!

І хай ми в ці дні стали старшими ще на один рік, і не нам з Вами дано рахувати те, що залишилось попереду, будемо сподіватися, що ще довгий час не поверне життя до вечірніх присмерків, і життєвий путівець кожного з нас, не дивлячись на всі його примхи і несподівані повороти, буде рівним і освяченим тією Божої благодаттю, до якої ми прилучаємося у ці неповторні дні.

Від усієї душі привітайте сьогодні один одного, обопільно пробачте минулорічні образи і випадкові незгоди, адже саме в цьому суть християнських поривань до кращого життя.

Хай кожний день вашого життя буде наповнений золотавим сонячним світлом, ранкові зорі будуть вашим щоденним оберегом, а почуття любові і прощення – вічними і ніколи не зрадять вас; хай проминають ваші світлі сучасні оселі біди і нещастя, та ніколи не згасає ваша затишна сімейна варта.

Прийміть найщиріші вітання, нехай це свято – вісник оновлення, мрій і сподівань – принесе Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Вірю, що у Новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у Новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань!

З Новим 2017 роком!

Голова села Мошни Богдан Шкарбута


НОВОРІЧНЕ ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ СЕЛА МОШНИ БОГДАНА ВІКТОРОВИЧА ШКАРБУТИ.
Наверх