Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 31 гру 2016 13:01

Як створити новорічний настрій, якщо його немає: кілька простих порад.

Як створити новорічний настрій, якщо його немає: кілька простих порад.Чим ближче до Нового року, тим частіше ви чуєте від оточуючих: «Настрій геть не святковий, не новорічний…” І розумієте, що за повсякденними справами і турботами і вам також не до свята. Однак, варто докласти зовсім трохи зусиль, і ви зможете отримати справжнє задоволення від наближення найбільш казкового свята в році. Прості поради, як створити собі новорічний настрій, дають «Подробиці».

Прикрасьте оселю. Пов’яжіть бантики з мішури на гілки кімнатних рослин. Прикрасьте ялинку, не забувайте про гірлянди – вони гарні не тільки на ялинці. Чарівне мерехтіння різнокольорових лампочок у напівтемряві кімнати додає відчуття казки.

Розставте по оселі гарні вази із мандаринами. Запах мандаринів творить дива і здатний викликати новорічний настрій навіть посеред літа. Вази також можна прикрасити мішурою, а кілька мандаринів для краси огорніть фольгою.

Проведіть передсвятковий вечір, передивляючись новорічні фільми. Наприклад, «Сім’янин» – чудове кіно про родинні цінності, або ж чудова мультипрілакційна казка «Різдвяна історія» з майже непізнаваним Джимом Керрі.

А ще – займіться вибором новорічних подарунків для рідних та друзів, продумайте, що й кому подарувати.

У гонитві за новорічним настроєм головне не перестаратися. Якщо вам все-таки не вдалося підняти настрій, то зачекайте трохи, можливо ваша мить ще не настала.

Не дайте собі загрузнути в рутині буденності і створіть собі та своїм близьким новорічний настрій.
Наверх