Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Фотоновини / Суспільство 28 гру 2016 00:14

ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.

ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.Мошнівські волонтери Григорій і Леся Константинови відвідали Черкаський обласний військовий госпіталь для інвалідів війни, де проходять реабілітацію воїни АТО.

Про це повідомляє Черкаська служба новин.

Волонтери не вперше навідуються до Госпіталя. Та цього разу, окрім смаколиків, нашим захисникам була показана чудова музична програма!

"Найперше хочу сказати, що як і обіцяли – грошову нагороду за волонтерську роботу від сільського голови Богдана Вікторовича Шкарбути, ми витратили за призначенням." - розповідає Леся Константинова, - "На 700 грн. купили солодощів для поранених бійців, які перебувають в Центрі реабілітації учасників АТО Черкаського обласного госпіталю, а 300 грн. віддали на придбання ліків одному із ветеранів антитерористичної операції. І сьогодні із гостинцями, домашніми пиріжками, і артистами із села Свідівок поїхали вітати наших захисників із новорічними святами.
Фольклорний колектив «Обереги» уже не вперше завітав до госпіталю, подарував присутнім велику концертну програму із танцями, народними піснями та жартами. За це ми вам щиро вдячні, любі наші свідівчани. А нашим захисникам доземний уклін за їхню мужність та самопожертву заради майбутнього."

ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.ВОЛОНТЕРИ ЗАВІТАЛИ ДО ГОСПІТАЛЮ, ДЕ ПРОХОДЯТЬ РЕАБІЛІТАЦІЯ ВОЇНИ АТО.
Наверх