Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Політика 23 гру 2016 10:50

«Народний контроль» звернеться до Конституційного суду з вимогою скасувати один із бюджетних законів.

«Народний контроль» звернеться до Конституційного суду з вимогою скасувати один із бюджетних законів.Громадський рух «Народний контроль» звернеться до Конституційного суду з вимогою скасувати Закон № 5131.

Під час голосування за Закон №5131 Верховна Рада порушила 11 статей Конституції та 2 рішення Конституційного суду, тому «Народний контроль» готує подання до Конституційного суду з вимогою скасувати вказаний закон.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат, член групи «Народний контроль» у ВРУ Олег Мусій.

«Протягнувши цей антисоціальний закон, Рада порушила 11 статей Конституції. Зокрема щодо позбавлення соціальних гарантій українців, перекладання фінансування медицини та освіти на місця, вже традиційне в Раді кнопкодавство. Цинічно та незаконно – от так приймали Бюджет у Раді. Тому «Народний контроль» готує подання до Конституційного суду з вимогою скасувати Закон №5131», – сказав нардеп.

«Народний контроль» не голосувала за Бюджет на 2017 рік. «Цей бюджет прийнятий для олігархів, а не українців. І скоро все стане на свої місця, коли вже навесні ми відчуємо, як зміниться наш побут. Бюджет не реалістичний, він має великі видатки, але немає зрозумілих джерел надходження коштів.
Наверх