Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Політика / Економіка 22 гру 2016 09:56

"ЛЮДОЦЕНТРИСЬКИЙ" БЮДЖЕТ ПО-ГРОЙСМАНІВСЬКІ: КУРС НА ЗНИЩЕННЯ СЕЛА!

"ЛЮДОЦЕНТРИСЬКИЙ" БЮДЖЕТ ПО-ГРОЙСМАНІВСЬКІ: КУРС НА ЗНИЩЕННЯ СЕЛА!В ніч із вівторка на середу, вже за звичкою, як професійні злодії, під пильним наглядом прем'єра Гройсмана парламентарі прийняли Державний бюджет на 2017 рік.

"Людоцентриський", за висловом прем'єра, бюджет насправді ГРАБУЄ місцеві (сільські) бюджети!

Децентралізація по Гройсмановські - бюджетом-2017 Держава забирає у місцевих (сільських) бюджетів:

1. роздрібний акциз місцевим громадам;
2. субвенції на комунальні послуги для закладів освіти та медицини;
3. субвенції для оплати праці непрофільних працівників системи медицини та освіти;
4. на місцеві бюджети переклали видатки по компенсації пільг на транспортні перевезення.

Варто зазначити, що, наприклад, акцизний податок від продажу паливно-мастильних матеріалів (простіше кажучи бензину та дизпалива) до прийняття Верховною радою Бюджету на 2017 рік надходив у бюджет тих населених пунктів, на території яких знаходяться автозаправні станції, керівництво громад яких змогли створити умови при яких нафтотрейдери відкривали свої АЗС на їх територіях. Для тих сіл, міст чи об’єднаних громад, що мали на своїй території АЗС це була суттєва допомога бюджету, іншими словами - можливість розвитку. За рахунок коштів від акцизу на пальне, ці населені пункти могли покращити інфраструктуру, відремонтувати дороги, спрямувати фінанси на потреби для власного розвитку.

Складається враження, що хтось навмисно і наполегливо руйнує основу Країни - місцеве самоврядування, грабуючи і паралізуючи його життєдіяльність, економічну основу можливості розвитку!
Наверх