Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Здоров'я / Устименко Олег 03 бер 2019 11:00

П’ять точних симптомів раку головного мозку

П’ять точних симптомів раку головного мозкуРак головного мозку – один з найпоширеніших і підступних видів онкологічних захворювань, він може з’явитися у чоловіків та жінок незалежно від вікових показників, способу життя та соціального статусу. Вчені заявили, що при поганому самопочутті необхідно одразу ж звертатися до лікарів, і назвали найбільш характерні симптоми, що вказують на початок такого раку.

За словами експертів, в першу чергу повинні насторожувати почастішали головні болі, при яких також спостерігаються нудота і блювота. Крім того, у хворої людини виникають проблеми з координацією рухів і із зором. На початковій стадії пухлини мозку розвиваються часто без особливо помітних симптомів. Так як в головному мозку є трохи вільного простору, що виникає в ньому пухлина отримує можливість рости, не привертаючи до себе увагу. Головні болі, запаморочення, порушення зору або ходи можуть проявлятися саме на цьому етапі захворювання, тому особливо важливо помічати будь-які зміни у своєму організмі.

Також на рак головного мозку можуть вказувати епізоди з втратою свідомості. Крім того, рак мозку викликає зміни в психіці людини, в її душевному стані і поведінці.

Дослідники підкреслюють, що даний вид раку розвивається досить швидко і агресивно. Не потрібно відтягувати візит до медиків в тому випадку, якщо ви помітили якісь прояви з перерахованих вище.

Чи існує зв’язок між раком мозку і використанням мобільників? Згідно з дослідженням, результати якого опублікував Journal of Public Health and Environment, свіжі дані свідчать про те, що за останні два десятиліття число злоякісних пухлин, що розвиваються у людей від випромінювання стільникових, збільшилася в два рази.
Наверх