Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Головне / Фотоновини / Культура 19 гру 2016 00:00

ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.

ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.Дійство під назвою "Посвята в юні музиканти" відбулося в суботу, 17 грудня, в Мошнівському Будинку культури.

Вперше можливість продемонструвати свою майстерність перед вибагливою публікою отримали першокласники Мошнівської дитячої музичної школи. Під пильним оком викладачів Л.О.Гончаренко, Г.І.Савицького, Н.Д.Нечушкіної, Т.Г.Соколової, М.А.Биковець, В.Г.Бойко, М.К.Салати, Л.Д.Нечушкіної свої музичні і вокальні таланти представили Тимофій Чепурний і Марія Беляєва, Евеліна Осадча і Дарья Бондаренко, Анастасія Лялька і Валерія Гуля, Павло Вознюк і Павло Остапець, Маргарита Шоліна і Тимур Кобець, Вероніка Гукова і Роксана Жирна, Анна Клименко.

Привітати своїх молодших товаришів прийшли вихованці старших класів Мошнівської дитячої музичної школи Влада Гуля і Катя Охріменко, Вікторія Черняк і Анна Жирна, Вероніка Бас і Марія Осадча, Марія Гусінська і Антоніна Секрет, Богдан Гаврилюк і Ірина Жирна.

Завітав на Свято і Голова села Мошни Богдан Шкарбута. Пригадавши часи свого навчання в музичній школі, Богдан Вікторович наголосив на важливому місці музичної школи в духовному і культурному вихованні дітей і юнацтва. Не обійшлося і без солодких подарунків від сільського Голови.

Завершуючи Свято, юні таланти склали "Присягу юного музиканта" і зробили пам'ятне фото.
ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.ПОСВЯТА В ЮНІ МУЗИКАНТИ.
Наверх