Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Суспільство 17 гру 2016 10:27

Волонтери запрошують до співпраці.

Волонтери запрошують до співпраці.З метою виховання у молодого покоління любові до рідної землі та поваги до людей, які її захищають, волонтери запрошують до співпраці навчальні заклади та дитячі колективи.

"Волонтерство - це не тільки допомога воїнам в зоні проведення АТО, це ще й виховання у молодого покоління любові до рідної землі та поваги до людей, які її захищають.

Сьогодні учні Байбузівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Черкаської районної ради Черкаської області під час уроку мужності мали змогу зустрітися і поспілкуватися з ветеранами АТО Шаповалом Володимиром Петровичам, капітаном 53 ОМБр та Кісільовим Андрієм Олеговичем, сержантом 8 ОГШБр. До речі, Андрій лише кілька тижнів тому повернувся додому з передової.

Гості школи розповіли дітям про війну та мужність солдатів, про величезну підтримку волонтерів, закликали любити рідну землю, батьків, поважати людей, цінувати життя. Не забули подякувати, дітям за малюнки і листи, які отримували із різних куточків України. Сказали, що саме подарунки від дітей надають сил і наснаги, і є чи не найбільшою підтримкою.

Учні ставили дорослі питання і з цікавістю слухали розповіді гостей. Прощаючись, директор школи Скирда Костянтин Федорович подякував хлопцям за змістовну і цікаву зустріч. Діти запрошували приїздити ще.

Організував зустріч волонтер АТО із села Мошни - Григорій Константинов. Задоволені заходом залишились усі: і діти, і воїни.

Запрошуйте до шкіл, у дитячі колективи, воїнів і ветеранів АТО, бо саме це виховує у дітей патріотизм, а воїнам дозволяє відчувати себе потрібними."



Волонтери запрошують до співпраці.Волонтери запрошують до співпраці.
Наверх