Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 14 гру 2016 16:01

«Лабораторія Касперського» ліквідує українську «дочку».

«Лабораторія Касперського» ліквідує українську «дочку».Дочірня компанія російської «Лабораторії Касперського» - «Лабораторія Касперського Україна» оголосила про ліквідацію за рішенням власника.

Про це йдеться в повідомленні в газеті «Голос України» від 14 грудня.

«Товариство з обмеженою відповідальністю «Лабораторія Касперського Україна" повідомляє про ліквідацію за рішенням власника. Ліквідатором призначений Поліщук Андрій Петрович. Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дня публікації оголошення за адресою м. Київ, вул. Шолуденка, 3, офіс 312», - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, обсяги продажів антивірусного програмного забезпечення (ПЗ) в Україні за останні три роки скоротилися в 2,6 раза і в 2016 році зростати не будуть.

Довідка: у вересні 2015 року Кабінет міністрів України доручив Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації заборонити придбання, оновлення і використання в органах державної влади програмного забезпечення «Лабораторії Касперського». Рада національної безпеки і оборони України заборонила використання російського програмного забезпечення, через введення Україною санкцій проти російських компаній.
Наверх