Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Культура 12 гру 2016 09:39

ВОКАЛЬНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНА ФЕЄРІЯ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ "ЗІРОЧОК"!

ВОКАЛЬНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНА ФЕЄРІЯ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ "ЗІРОЧОК"!З метою культурного і естетичного виховання підростаючого покоління на кращих зразках світового і національного мистецтва 10 грудня 2016 року у Черкаському музичному училищі імені С.С.Гулака–Артемовського пройшов IV Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального, циркового мистецтв та театрів мод «Мій світ – мистецтво!».

Організаторами фестивалю-конкурсу виступили Управління культури Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаське музичне училище ім. С.С.Гулака-Артемовського, Центр дитячої та юнацької творчості м.Черкас, Національна Всеукраїнська музична спілка, Всеукраїнська спілка сучасної та естрадної хореографії, Школа танцю «EXPERIENCE» м. Дніпро, творчий проект "Тріумф-Fest".

На гідному рівні представили Мошнівську дитячу музичну школу 9 талановитих учнів, що отримали рекордну кількість призових місць (аж 7) у номінаціях «Інструментальна музика» та «Вокал».

Згідно вимог до конкурсантів по вікових категоріях та критеріях дипломи лауреатів отримали такі учні:
• Бас Вероніка (учениця 2-го класу) – І місце у номінації «Вокал», викладач Л.О.Гончаренко;
• Бондаренко Дар'я (учениця 5-го класу) – І місце у номінації «Вокал», викладач Л.О.Гончаренко;
• дует «Живоцвіт» у складі Ірини Шелест (учениця 7-го класу) та Ірини Купець (учениця 3-го класу) – І місце у номінації «Бандура вокальна», викладач Л.Г.Шелест;
• ансамбль у складі Гулі Владислави (учениця 5-го класу) та Охріменко Катерини (учениця 6-го класу) – І місце у номінації «Фортепіано» , викладач В.Г.Бойко;
• Черняк Вікторія (учениця 4-го класу) – ІІ місце у номінації «Вокал» ,викладач М.А.Биковець;
• Кассем Анна (учениця 6-го класу) –ІІІ місце у номінації «Фортепіано», викладач Нечушкіна Н.В.;
• Жирна Ірина (учениця 8-го класу) –ІІІ місце у номінації «Фортепіано», викладач Нечушкіна Н.В.


Школа виховує культурне та естетичне виховання дітей, підлітків та молоді. Беручи участь у подібних конкурсах , що стимулюють викладачів та учнів до розвитку талантів, налагоджуються творчі та дружні відносини між колективами . На даному конкурсі у номінаціях «Вокал» та «Інструментальна музика» виявили бажання взяти участь понад 200 конкурсантів, тож конкуренти були сильні і змагатися було з ким.

Юних «зірочок» нагородили дипломами та вагомими дарунками – м'якими іграшками і сувенірами. Світлі емоції та приємні враження переповнювали призерів, викладачів та батьків.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку сільському Голові Шкарбуті Богдану Вікторовичу, депутату Черкаської районної ради Шимановському Володимиру Михайловичу і всім батькам конкурсантів за моральну і матеріальну допомогу в організації поїздки дітей на конкурс!

Щиро вітаємо всіх призерів та викладачів з перемогою!

Директор Мошнівської ДМШ Людмила Гончаренко


ВОКАЛЬНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНА ФЕЄРІЯ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ "ЗІРОЧОК"!ВОКАЛЬНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНА ФЕЄРІЯ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ "ЗІРОЧОК"!ВОКАЛЬНО-ІНСТРУМЕНТАЛЬНА ФЕЄРІЯ ЮНИХ МОШНІВСЬКИХ "ЗІРОЧОК"!
Наверх