Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Суспільство / Економіка 17 гру 2016 11:23

Фахівці розповіли, куди скаржитися на роботодавця.

Фахівці розповіли, куди скаржитися на роботодавця.У рамках Всеукраїнського тижня права сектором юридичного забезпечення Управління Держпраці у Черкаській області проводилась інформаційно-роз’яснювальна робота на тему: «Ризики та загрози нелегального працевлаштування. Відповідальність роботодавців за порушення законодавства про працю».

Увага!


Якщо ваш роботодавець порушує трудове законодавство в частині оплати праці, використовує працю не оформлених офіційно працівників, виплачує заробітну плату «у конвертах», про такі порушення ви можете повідомити посадових осіб Управління Держпраці у Черкаській області направивши відповідне звернення за адресою: м. Черкаси, бульвар Шевченка, 205, 18000.

За результатами розгляду вашого звернення посадовими особами Держпраці буде проведена ґрунтовна перевірка суб’єкту господарювання та, у разі виявлення порушень вимог законодавства про працю, будуть вжиті всі необхідні заходи щодо усунення порушень, притягнення винних осіб до відповідальності та відновлення порушених прав працівників.

Пам’ятайте!


Нелегальна зайнятість та заробітна плата «в конверті» — це майбутнє без гарантій і впевненості. Дбайте про своє майбутнє!

Додатково інформуємо:


При Управлінні Держпраці у Черкаській області діє громадська приймальня з надання безоплатної первинної правової допомоги, яка знаходиться за адресою: 18000, м. Черкаси, бульвар Шевченка, 205, 3-й поверх (к.303-в). Тел.: (0472) 32-92-64.

Сектор зв’язків зі ЗМІ Управління Держпраці у Черкаській області
Наверх