Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Економіка 03 лют 2019 11:00

Приват24 стягує з клієнтів подвійну плату

Приват24 стягує з клієнтів подвійну платуДержавний банк "ПриватБанк" частенько потрапляє в неприємні ситуації, в результаті чого довіра до нього українців стрімко падає. На цей раз установу знову підняли на сміх через виявлену клієнтом подвійну оплату послуг в Google Play через фінансовий онлайн-додаток "Приват24".

Як розповідає обурений клієнт: "Користувався і радів, але настав той день, коли Приват почав підводити. Все почалося з подвійного списання коштів під час оплати в Google Play. При тому подвійне списання пройшло тільки в Приват24, в Google була тільки одна операція. Залишив заявку оператору в Приват24, через 3 тижні отримав відповідь, про відмову повернення коштів, ну думаю, сума не велика, але дошкульна".

Крім того, клієнт заявив, що після звернення точно така ж ситуація сталася повторно.

Чоловік доповнив свою розповідь: "І що ви думаєте, через місяць, ситуація повторюється ще раз, але цього разу, при оплаті товарів з допомогою Google Pay. Приват24 проводить подвійне списання, а в самому Google Pay тільки одна операція. Залишив знову заявку. Чекаю результату, але впевнений, що він буде таким же як і минулий".

Оператор "Приватбанку" приніс вибачення за незручну ситуацію і запевнив, що проблема, пов'язана з подвійною оплатою при оплаті послуг через додаток "Приват24", незабаром буде вирішена.
Наверх