Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег 08 гру 2016 19:03

На Черкащині ввели обмеження руху пасажирського транспорту та вантажівок дорогами загального користування.

На Черкащині ввели обмеження руху пасажирського транспорту та вантажівок дорогами загального користування.У зв’язку з погіршенням погодних умов з 17 години 8 грудня Службою автомобільних доріг у Черкаській області прийнято рішення про обмеження руху пасажирського, великовагового та великогабаритного автомобільного транспорту на всіх автомобільних дорогах загального користування у Черкаській області.

Обмеження діє на всіх автомобільних дорогах загального користування Черкаської області до закінчення несприятливих погодних умов. За прогнозами синоптиків, в найближчі три доби по області очікується значне коливання температури, сильні опади у вигляді мокрого снігу та дощу зі значними поривами вітру, що призводить до утворення ожеледиці на автомобільних дорогах.

Для забезпечення проїзду автошляхами області, дорожніми підрозділами Служби автомобільних доріг у Черкаській області наразі вживаються всі необхідні заходи по обробці дорожнього покриття протиожеледними матеріалами та піщано-соляною сумішшю.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить водіїв для тимчасової зупинки скористатися майданчиками для стоянки автомобілів вздовж автомобільних доріг, а також біля об’єктів сервісу та закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом.

Дотримуйтесь неухильно правил дорожнього руху, не перевищуйте допустиму швидкість і не виконуйте ризикованих маневрів.
Наверх