Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Головне / Фотоновини / Суспільство 08 гру 2016 22:32

«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).

«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).Саме таку назву носив захід з нагоди 25 –ї річниці Збройних Сил України та до Дня волонтера, який відбувся 5 грудня 2016 р. у Мошнівській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів.

Гостей чекали, хвилювались, готували подарунки. Задіяні були усі – і учні, і учителі, і батьки, і громада села.

У цей день ми радо зустріли у нашій школі Лугерю Сергія Олександровича, голову ГО "Од'єднання бійців-реформаторів", Підлуцького Костянтина Ільдусовича, Самойленка Олега Сергійовича, Зінчука Олега Вікторовича, волонтерів Благодійної організації "Центр Допомоги Армії" Циганок Оксану Анатоліївну, Дубового Антона Сергійовича та його дружину Іванну, Рябчича Володимира Миколайовича, Янчука Олександра Петровича, Пруса Олексія Олеговича, депутатів Черкаської районної ради Степанця Івана Володимировича, Петрович Ірину Вікторівну, Муцалханова Олександра Леонідовича, голову села Шкарбуту Богдана Вікторовича, представників підприємств села Дудник Вікторію Анатоліївну - директора ТОВ Мошнівська МТС, Кропивника Ігоря Анатолійовича - директора ПРАТ «Агротехсервіс» групи «Фрау Марта», Константинова Григорія Григоровича - місцевого волонтера.

Учні привітали гостей танцем та запашним короваєм, а далі почалась найзахоплююча частина заходу…Почалися змагання. Та, власне, і не змагання, а товариська зустріч, участь у якій брало три команди.

Команда «Фенікс» сформована із волонтерів та ветеранів АТО, представляла гостей, команда випускників школи «Січ», представляла сільську громаду с.Мошни, учнівська команда «Отамани» - школу. Усі учасники завзято змагались - показали вправність, спритність та знання із історії рідного краю. Коли команда «Фенікс» проходила стройовим маршем, увесь зал стоячи, гучними оплесками вітав своїх героїв. Хлопці пройшовши не легкий бойовий шлях повернувшись додому стали волонтерами.

У грі-випробуванні не було ні переможців, ні переможених. Переміг дух єднання та дружби. На згадку про зустріч гості отримали грамоти за участь у змаганнях, сувеніри виготовлені учнями та цінні подарунки надані благодійниками.

Організувати, підготувати та провести захід ми змогли за допомоги і підтримки: Константинова Григорія Григоровича, жителя села, волонтера, голови села Шкарбути Богдана Вікторовича, Майданік Наталії Вікторівни, директора школи, Кропивника Ігоря Анатолійовича, директора ПРАТ «Фрау Марта», Григуть Зінаїди Володимирівни, керівника гуртка СЮТ, Крилової Вікторії, жительки села (спекла смачнючий коровай, яким почастували усіх присутніх), учнів 10-11 класів та їх батьків, учителів школи.

«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).«ГЕРОЇВ СТЕЖИНА – ВІД БАТЬКА ДО СИНА» (ДОДАНО ФОТО).
Наверх