Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Черкаський район. Новини 08 гру 2016 10:22

Звернення Заступника Голови Черкаської районної державної адміністрації Петра Коренюка до мешканців Черкаського району.

Звернення Заступника Голови Черкаської районної державної адміністрації Петра Коренюка до мешканців Черкаського району.Шановні жителі району!

Настала справжня зимова пора, яка принесла морози та снігопади. І впродовж останніх днів у районі не припинялася робота з розчистки транспортних шляхів від снігового покриву, тож сполучення обласного центру з усіма населеними пунктами забезпечено.

Однак, не в усіх селах стан розчистки доріг є задовільним та потребує окремої уваги сільських голів і районної дорожньої служби. Йдеться про те, що у кожному населеному пункті слід розчистити не тільки центральні дороги, а й навіть невеличкі вулички, адже там мешкають люди. Також слід провести розчистку та під’їзди до місць загального користування, аби максимально забезпечити умови для пішоходів та автотранспорту.

У закладах соціальної сфери дотримується належний температурний режим. Проте, працівникам сільських рад разом з депутатами рекомендую ще раз провести подвірний обхід з метою перевірки температурних умов і засобів опалення помешкань одиноких пристарілих, інвалідів війни і праці, сімей, які потрапили у складні життєві обставини тощо.

У зв’язку зі зниженням температури зростає і пожежна небезпека, спричинена несправністю електрообладнання, яке використовуюють для обігріву приміщень, порушенням правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення, необережного поводження з вогнем. Тому рятувальникам та сільським головам слід посилити профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення. Закликаю всіх громадян проявляти обережність та приділяти особливу увагу дітям та літнім людям.

Спільними зусиллями ми зробимо все, щоб зима нам приносила тільки радісь!

Заступник голови Черкаської районної державної адміністрації Петро Коренюк


За інформацією сайту Черкаської РДА
Наверх