Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Устименко Олег / Фотоновини / Суспільство / Черкаський район. Новини 08 гру 2016 10:12

ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З КРАЩИХ.

ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З КРАЩИХ.Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування відбулися в актовій залі районної ради.

Цього дня вітали сільських голів, секретарів сільських рад, депутатів районної та сільських рад, всіх працівників органів місцевого самоврядування, а ще ветеранів самоврядної служби, які все життя віддали роботі в районі.

Кращим працівникам місцевого самоврядування були вручені грамоти за їх високий професіоналізм, старанність, завзяття і практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.

Серед нагороджених і депутати Черкаської районної ради Володимир Шимановський, який сприяв виділенню субвенції в розміроі 140 тис. на ремонт даху лікарні та 50 тис. на ремонт в ПМСД (сімейна медецина), а також є справжнім помічником сільського голови в розбудові та підвищені добробуту Мошен, та Ірина Петрович, яка постійно надає практичну допомогу воїнам АТО в виготовленні технічної документації на земельні ділянки, гарантовані учасникам АТО державою, та використовує передбачені районною радою кошти на надання матеріальної допомоги максимально на потреби жителів с. Мошни, що реально її потребують.

ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З КРАЩИХ.ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З КРАЩИХ.ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З КРАЩИХ.ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З КРАЩИХ.ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З КРАЩИХ.ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ З КРАЩИХ.
Наверх