Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Головне / Суспільство 03 гру 2016 09:22

БОГДАН ШКАРБУТА І ВОЛОДИМИР ШИМАНОВСЬКИЙ: "ЦЕ НАШ ОБОВ'ЯЗОК ПЕРЕД БОГОМ!"

БОГДАН ШКАРБУТА І ВОЛОДИМИР ШИМАНОВСЬКИЙ: "ЦЕ НАШ ОБОВ'ЯЗОК ПЕРЕД БОГОМ!"2 грудня сільський голова с. Мошни Богдан Шкарбута разом з депутатом Черкаської районної ради Володимиром Шимановським відвідали Лозівський будинок-інтернат для одиноких непрацездатних громадян.

Відвідавши земляків (на данний час тут проживає четверо людей з Мошен), які в силу складних життєвих обставин змушені були знайти своє постійне проживання і утримання в стінах будинку-інтернату, Богдан Вікторович і Володимир Михайлович, за підтримки постійного партнера і мецената Мошнівської громади ПРАТ ЧОП "Агротехсервіс" Компанії "Фрау Марта", допомогли в забезпечені проживаючих в інтернаті продуктами харчування.

Поспілкувалися гості і з директором (до речі, теж мошнівцем) - Дацько Степаном Степановичем, ознайомилися з станом справ в інтернаті, досягненнями і проблемами.

"Ми постійно тримаємо руку на пульсі, цікавимось чим живуть наші земляки в інтернаті і, при першій нагоді, намагаємось допомагати чим можемо. - в один голос кажуть Богдан Шкарбута і Володимир Шимановський, - адже турбота про тих, хто її потребує, це наший обов'язок не тільки як представників влади, а, передусім, як людей. Це наш обов'язок перед Богом!"

БОГДАН ШКАРБУТА І ВОЛОДИМИР ШИМАНОВСЬКИЙ: "ЦЕ НАШ ОБОВ'ЯЗОК ПЕРЕД БОГОМ!"БОГДАН ШКАРБУТА І ВОЛОДИМИР ШИМАНОВСЬКИЙ: "ЦЕ НАШ ОБОВ'ЯЗОК ПЕРЕД БОГОМ!"
Наверх