Погода: Мошни C Графік роботи: Пн-Чт: 8.00 - 17.15, Пт: 8.00 - 16.00 (Обідня перерва: 13.00 - 14.00)
Інформація / Шкарбута Богдан / Культура / Черкаський район. Новини 03 гру 2016 09:22

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ІНВАЛІДІВ ВІДБУВСЯ РАЙОННИЙ ФЕСТИВАЛЬ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ СЕРЕД ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ.

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ІНВАЛІДІВ ВІДБУВСЯ РАЙОННИЙ ФЕСТИВАЛЬ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ СЕРЕД ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ.30 листопада, напередодні Міжнародного дня інваліда, який відзначають 3 грудня, відбувся Районний Фестиваль народної творчості серед людей з обмеженими фізичними можливостями.

Організаторами Фестивалю, в якому прийняли участь більше тридцяти учасників з населених пунктів Черкаського району, виступили Управління праці та соціального захисту населення Черкаської райдержадміністрації та районна організація інвалідів.

Учасників Фестивалю привітали Голова обласної організації «Союз організацій інвалідів України» Лідія Чаплюк, Голова Черкаської районної ради Олексій Собко, заступник Голови Черкаської райдержадміністрації Петро Коренюк та заступнику начальника управління праці та соціального захисту населення Черкаської РДА Людмила Лядецька.

Протягом трьох годин учасники демонстрували свої таланти у виконанні пісень, декламуванні віршів, читанні гуморесок.

За сприяння Мошнівського сільського Голови Богдана Вікторовича Шкарбути, гідно представили на Фестивалі наше село Василь Іванович Сметана, у виконанні якого прозвучали дві пісні і який, за визначенням всіх присутніх, був одним з кращих серед всіх учасників, Юрій Миколайович Гречка, Олена Олександрівна Максименко і Владислав Юрійович Матвеєв.

Кожному з учасників організатори заходу вручили цінні подарунки. Глядачі отримали масу позитивних емоцій, а виконавці вкотре довели собі, що вони кращі з кращих.

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ІНВАЛІДІВ ВІДБУВСЯ РАЙОННИЙ ФЕСТИВАЛЬ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ СЕРЕД ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ.З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ІНВАЛІДІВ ВІДБУВСЯ РАЙОННИЙ ФЕСТИВАЛЬ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ СЕРЕД ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ.З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ІНВАЛІДІВ ВІДБУВСЯ РАЙОННИЙ ФЕСТИВАЛЬ НАРОДНОЇ ТВОРЧОСТІ СЕРЕД ЛЮДЕЙ З ОБМЕЖЕНИМИ ФІЗИЧНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ.
Наверх